CAFETARIA STRATUM EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 634 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Stratum Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 21:17 Top!
6 jul 2024 om 10:15 Friet was nog net warm. Het hamburgers waren overgaar waardoor ze wat taai waren.
1 jul 2024 om 19:32 Elke keer als ik hier bestel, dan weet ik dat ik goed ga eten. ZEKER EEN AANRADER!
30 jun 2024 om 21:40 Vieze friet. Lijkt al eerder gebakken en later nog even opgewarmd.
29 jun 2024 om 17:39 Zoals altijd top!
28 jun 2024 om 23:22 Wij eten altijd heerlijk uit Cafetaria Stratum. Zonder enige maag bijwerking ooit zoals de meeste eten tenten. Eten komt heet en vers altijd en bezorgd met smile. En mijn kinderen just love it! Wij blijven trouwe klanten hier!!! Keep the good work!
23 jun 2024 om 20:39 We blijven terugkomen, dat zegt genoeg
2 jun 2024 om 21:28 Top!
27 mei 2024 om 6:20 Heerlijk eten vooral de wok menu's. Zelfs de gewone portie is veel voor weinig geld. Absoluut aanrader.
16 mei 2024 om 19:03 Heerlijk vers en warm
2 mei 2024 om 19:34 Erg lekker wok menu en goed heet een echte aanrader
26 apr 2024 om 19:28 Goede kwaliteit eten Vriendelijke Bezorger Alleen jammer dat ze in plaats van een grote friet stoofvlees een kleintje hebben bezorgd